Torsdag 16:53 och jag hatar mitt liv

I vardagsrummet sitter tonåringen och tittar på något högljutt skit på teven. I sitt rum sitter femåringen och storgråter. Hon har gått i baklås eftersom hon inte hann rita klart en teckning på dagis och tuschpennorna hemma är för dåliga. Hon skriker som en arg bebis. Går inte att trösta. Tonåringen vill stänga in henne eftersom det stör hennes högljudda tevetittande. I köket står disken i drivor och måste tas om hand för att det överhuvudtaget ska kunna lagas nån mat. Utanför huset står två ton pellets som måste bäras in i garaget som måste röjas först om det ska få plats något mer. När som helst ringer hustrun och ska hämtas upp. Samtidigt flyter en död fisk runt i akvariet nånstans.
Jag orkar fan inte. Men tar ett djupt andetag och gör det. Här och nu. Minfullfuckingness.
Drivor av prylar och skit står mellan mig och de jag älskar. Ibland. Jag är trött på att förvalta de där drivorna.

5 svar på ”Torsdag 16:53 och jag hatar mitt liv”

  1. Burg: Jag gjordet.
    30+: Utveckling och kärlek är livet. Lätt att blanda ihop med förvaltning. Men, förvaltning av hus, prylar, räkningar och sånt skit är just förvaltning. Helt jävla värdelöst. Tar för mycket tid.

  2. tid är sällan pengar. å ibland är det bara skit. funkar bra som motvikt till de dagar saker flyter fint.
    ärligt grått och grymt skrivet. fast det var väl inte det du ville höra antar jag…

  3. det var inte så att jag ville höra något alls egentligen. snarare göra mig av med något. det kändes bättre att skriva några rader än att vara arg mot barnen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.