Stabiliserat internet

Vår uppkoppling till Internet har stabiliserat sig efter en tids glappande. Nu funkar den inte alls. Vi kanske borde säga upp den fasta uppkopplingen till telenätet eftersom Telia inte klara av att leverera kontakt. 3G funkar och täcker nog våra husbehov. Inte mina firmabehov dock, vilket leder till nya frågeställningar.

2 svar på ”Stabiliserat internet”

  1. Dina inlägg om husboende gör mig bara mer och mer nöjd vid lägenhetsvalet. Den där kåken vi var och kollade på i grannskapet känns såhär i efterhand som ett rejält nerköp.

  2. Husägande kräver nog en jäkla massa egenskaper hos husägarna. Som jag inte har. Troligtvis inte du heller. Men, jag få en vacker bild på näthinnan med du och jag iklädda kläder från Fristads lutade över varsin kratta. Bland höstlöven. Diskuterandes kommunal infrastruktur.
    Fy. Fan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.