På besök hos de stora barnen

img_0474
Ella och jag tog oss efter att vi jobbat klart för dagen till Hannas skola. Där var det nämligen dags för den traditionella familjedagen då barnen visar upp vad de kan och vi föräldrar tindrar med ögonen samtidigt som vi pratar med varann. Hanna var väldigt tydlig med att hon krävde att jag skulle komma. Självklart tar jag mitt föräldraansvar och gör det. Mest för att få se vad hon och hennes kompisar visar upp. Väl på plats visar det sig att Hanna mest var ute efter lite fickpengar och inte hade nån större lust att släpa runt på mig och lillasyster.
Hon håller på att växa ifrån mig, mind you. Vilket är mer än bra.
img_0478
Så när jag kikat lite på skolbarnens prestationer stod jag mest och frös i min kavaj på den blåsiga skolgården samtidigt som Ella passade på att roa sig lite. Tankarna som flög runt i mitt huvud samtidigt var ganska patetiska och gick ut på att det inte är klokt vad det stora barnen växer. En del är knappt barn längre. Tjejer jag torkat tårar på vid olika grusplaner under min tid som fotbollsledare är idag snart lika långa som jag själv, med smink och massa andra attribut.