Dags för ny kamera

polaren
Jag är spekulant på den här sköna kameran. I sig inte värd ett dugg med tanke på att det inte längre finns film att köpa till den, annat än på Internets auktionssajter. Men, eftersom jag är en sucker för Polaroid har jag luskat rätt på två paket film som kommer räcka till tjugo bilder. När jag nu gör digitala polaroider måste jag en gång i mitt liv göra riktiga också.

2 svar på ”Dags för ny kamera”

 1. välkommen till klubben – ”korn är 1000 gånger bättre än pixlar”…
  Jag ska förbi min lokale fotografiframkallare i helgen och spanar efter lite 600-film om det finns…
  Jag har nästan helt lämnat 135-filmen nu, och satsar nu stenhårt på den mer intressanta kinesiska 120-filmen Lucky 100.
  …och jag är helt på med bildbyrån!
  jag är i Sverige en sväng i slutet av maj, vi kanske hinner ta en pilsner och jämföra korn då…

 2. det är härligt med entusiaster – jag hittade massa olika Polaroid 600-filmer hos min lokale vän. Han hade en hel del på lager så det verkade inte vara några problem att skaffa fler.
  hör av dig om du vill ha… – länge leve kornet…
  dagens youtube…
  http://www.youtube.com/watch?v=OYecfV3ubP8
  Peace

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.