Sverige ett ointressant land för Apple?

En hel radda telefonbolag i olika länder i alla världsdelar har de senaste veckorna presenterat nyheten om att de tillsammans med Apple kommer lansera iPhone under den närmaste tiden. I vår del av världen är det följande pytteländer som ännu inte lyckats attrahera Apple:
Andorra
Danmark
Finland
Island
Liechtenstein
Litauen
Luxemburg
Monaco
Norge
San Marino
Sverige
Kanske en ögonöppnare. Vi bor i ett litet litet land med en liten liten marknad för den här produkten. Jag förutspår förvisso fortfarande att det vilken dag som helst kommer presenteras att Telia kommer sälja iPhone exklusivt en kortare tid, innan den kommer finnas för fri försäljning. Lansering i juni, säljstart i augusti. Det är vad jag tror.
Men snacka om att vi fått reda på hur o-stora vi är, här i vårt lilla kungarike.