Men för bövelen!

Hur i helvete kan det komma sig att det trettiotalet år efter att mina föräldrar med våld tvingade i mig penicillin fortfarande är så att den här jävla medicinen smakar död och förintelse? Hur kan det komma sig att den framgångsrika läkemedelsindustrin och forskningen inte lyckats få fram en sorts penicillin som barn kan få i sig utan akut trauma? Har just avbrutit femton minuters trugande och våld men ändå inte lyckats. Ella får panik och kräks. Så kära läkemedelsfabrikörer och doktorer, utveckla ett penicillin anpassat för barn och gör det nu! Även barn är mänskliga varelser som förtjänar respekt. Liksom sina föräldrar. Det är ju mest barn som behöver det här förbaskade läkemedlet, så anpassa det efter deras behov.
Några pigga förslag:

  • För oss som har barn med diabetes, varför inte ett injicerbart penicillin?
  • Små små små tabletter som barn kan skölja ned?
  • Suppar?

Hade det varit greve von Röv eller vi andra gubbjävlar som tvingades skölja ned skiten hade det funnits en sort som smakat tryffel nu. Och ja, jag är inte så lite upprörd. Det finns inget som river upp mig lika effektivt som när jag tvingas utöva tvång och våld på mina barn.
Men, det är ju för deras egen skull kanske du tänker? Förklara det för Ella. Eller min knytnäve.