Interrrrrnet är bra för ungdomarna!

Apropå nyheten den vågade yngling som hällde bensin över sig, tände på och sedan hoppade i sjön för att imponera på sina kompisar och hundratusentals anonyma tittar på YouTube:
Den kurator eller vad hon nu var som uttalade sig i ärendet på radion och sa att om ungdomar inspirerar varandra till liknande saker, då kan interrrrrnet (på skorrans småländska) inte vara bra, har så fel. Problemet är knappast internet, utan det faktum att ungdomar just nu är beredda att klä av sig nakna, tända eld på sig själva eller äta bajs för att bli sedda och få höra att de duger. Alla ska banta, träna, plastikoperera sig eller göra något annat för att tillfredsställa andra. Det är deras sätt att anpassa sig till omvärlden.
Jag tycker det är bättre att de jobbar på sin egen självbild och ser till att omvärlden anpassar sig till dem istället. Internet kan då vara ett alldeles utmärkt sätt att hämta kunskap. Ju.