Jag älskar glass som människor hatar


Jag har i stort sett slutat att äta glass. Åtminstone jämfört med hur det var tidigare i livet, då jag var glasspundare. Sedan några år tillbaka äter jag bara Ben & Jerry´s. Av den enkla anledningen att den är så sjukt mycket bättre än all annan glass. Och eftersom de gör lite mer än att bara tjäna pengar på glass.
Här i kungariket stormar det nu. De som kallar sig Sverigevänner rasar mot Ben & Jerry´s. Eftersom företaget tagit ställning för flyktingar. Här i kungariket görs det inte ostraffat. Så nu bojkottar massor av människor den här glassen. Något säger mig att det knappast kommer att påverka företagets försäljningssiffror, eftersom de här människorna troligen inte köpt den här glassen tidigare.
Mitt enda problem är att de inte rullat ut den veganska glassen fullt ut i svenska butiker än. För det är ju den jag vill ha nu.