Hej då politiken, på riktigt.


Det var nära. Men, efter att ha frågat två personer som står mig nära som blev det sista beslutet ändå ganska klart. Jag vill bidra till en bättre värld. Men, jag kommer inte att göra det i politiken. Det är inte min värld. Jag är inte efterfrågad där och jag mår inte bra i den ständigt närvarande aggression som präglar relationerna mellan människor i den världen.
Jag tror att vi har mer gemensamt än vad som skiljer oss åt. Jag tror på möten, lyssnande och respekt. Tillit och att vilja väl. Jag är känslig ska inte vara kvar i en värld där det är en dålig egenskap. Det är tråkigt. Jag vill, men har lovat mig själv att det här livet där jag gör mig själv illa för att tillfredsställa andra måste upphöra.
Det var fint att bli nominerad. Att någon trodde på mig. Men, nu är det hej då. På riktigt.