Lördag

Försökte ta en promenad och ett samtal med en för att försöka förstå och bli förstådd. För att försöka redan ut något. Det gick inte så bra. Blev trött och ledsen. Kollade Facebook. Insåg att en annans behov av rörelse framåt hämmats av att jag inte hunnit/orkat ta tag i en liten detalj. Blev stressad. Pulsen gick upp högt och stannade där. Jag kände ett obehagligt tryck över bröstet och en stark trötthet. Försökte hantera det resten av dagen. Utan framgång. Pulsen stadigt över hundra. Gick sen för att träffa Någon på torget. För att fiska upp ett par nycklar, men kanske mest för att få en kram och en puss. För att få se henne. Gick dit i tid, satte mig på en bänk för att försöka jobba upp ett lugn och inte låta min stress märkas. Längtade efter en kort stunds närhet och ville inte låta något stå emellan. Såg ett par personer i ögonvrån som fick mig att fly från torget. Med hjärtklappning. Skickar meddelande till Någon om varför jag inte är på torget. Får till svar att jag måste sett i syne. Går tillbaka. Träffar Någon. Men allt var förstört. Kunde inte dölja något. Men, det fanns inte tid att förklara. Så jag gjorde ett taffligt försök att styra bort från Någons fråga om hur jag mår. Det blev en stunds spänt kallprat om något helt annat. Allt blev bara stelt, fel och dumt. Sen skildes vi åt igen.
Skit.