Söker bostad i Örebro

1836971_10152757412407872_4961062831116452301_o
Efter 25 år ska vi skiljas. Det är jobbigt på många sätt. Bland annat eftersom vi behöver hitta nya bostäder. Det är inte det lättaste i en attraktiv stad där utbudet är begränsad och efterfrågan är stor. Örebro växer och nu ska vi hitta nya bostäder här.
Jag letar efter 1-2,5 rum och kök. På öster eller centralt.
Camilla letar efter 3 rum och kök. På öster eller centralt.
Vi har idag 5 rum och kök på Hamnplan som vi kan byta med.
Vi letar i första hand efter hyresrätt. Vi vill bo i samma delar av staden vi levt i de senaste åren. Det handlar om att vår elvaåring ska kunna få det så bra som möjligt i den här separationen. Det handlar om livet – skolan, kompisarna, närheten till oss som är hennes föräldrar. Ja, allt. Det handlar också om att vi vill bo kvar i en del av staden som inte är ett renodlat bostadsområde. Den delen av livet lämnade vi när vi flyttade hem till Örebro för fem år sedan.
Jag kan garantera att vi är bra, pålitliga och skötsamma hyresgäster. Jobb och allt annat i våra liv är ordnat.
Jag nås via https://www.facebook.com/fredrikwelander eller fredrik@fredrikwelander.se.