Sidsäsongen 2013/2014

Skärmavbild 2014-04-05 kl. 16.46.09

Vi åkte de dryga två timmarna norrut igår kväll. Till Romme Alpin, utanför Borlänge. Sov skönt på anläggningens Ski Lodge. Gick upp och åt frukost innan vi tog oss ut i backarna. Oväntat bra skick. Alla nedfarter öppna, liksom alla liftar. Trots att hela omgivningen var snöfri. Sol, många piusgrader och gott om plats i pisterna. En mycket fin dag som också blev hela den här säsongen. Den var kort, men härlig. Skidor ska åkas i många plusgrader och sol.
Det enda tråkiga var mitt sjuka öga. Har haft ont som tusan idag. Alldeles för ljust för mitt tillstånd. Men, det var det värt. Tror jag. Vi hann ju med allt en skidsäsong ska innehålla. Framsteg, vurpor, skratt, glädje, vyer, ont i ben, ont i fötter och trötthet, gnäll och den sköna känslan av att ta av sig pjäxorna.
Nu snart middag, en god natts sömn och en hotellfrukost till. Kanske alla skidsäsonger ska se ut så här?