Två dagar

Söndag: Ut med hund. Hund hann kissa i trappen. In med hund. Frukost till hund. Ut med hund. In med hund. Frukost till mig själv. Dusch. Lyssna på Jonas Gardells sommarprat. Ut med hund. In med hund. (Här vaknar resten av familjen). Iväg till Slottet för att förbereda vernissage. Genomföra vernissage. Städa efteråt. Hem. Ut med hund. In med hund. Handla middag. Laga middag. Försöka planera morgondagen. Åka och handla livsmedel. Ut med hund. In med hund. Skriva underlag till pressmeddelanden och webbinformation. Ut med hund. In med hund. Försöka sova ett par timmar.

Måndag: Gå upp tidigt. Äta frukost. Ut med hund. In med hund. Duscha. Tjata upp åttaåringen. Förbereda dokument. Skjutsa åttaåringen till idrottsläger på Gustavsvik. Försöka snabbinstruera åttaåring och ungdomar på plats kring diabetesrutiner. Köra jättefort till annan plats. Pressvisning. Springa till annan plats. Genomgång och instruktioner till feriearbetande ungdomar på en plats. Stressa till en annan plats och göra en annan genomgång med andra feriearbetande ungdomar. Äta lunch? Möte. Sladda iväg efter möte och försöka skriva lite. Hem och försöka lösa konflikten mellan fotbollsträning och valpkurs. Ta emot svägerska med familj på väg norrut. Jobba lite i soffan. Sova.
Tisdag: Moahahahahahahahahaha……

Det gick bra det här med att flytta till Örebro och varva ned. Skaffa lite balans i livet. Jag är en idiot. Men, jag vet åtminstone om det.