Det här med sammanhang

Nu när solen är på väg tillbaka kommer också min lust. Det var kanske den värsta vintern hittills. Ju äldre jag blir desto svårare blir det att överleva de här månaderna av mörker och kyla. Trots det hann jag starta ett aktiebolag. Och precis när jag gjort det hoppade jag på en halvtids projektanställning i den kommunala organisationen där jag lever. Känslan av att vara i ett sammanhang som är större än mig själv och mina egenintressen och att dela mål med andra känns direkt i magen. Bara två halva arbetsdagar in i den här processen.
Det handlar om tre månader, kanske fyra. Sen får vi se hur det har gått. Jag bollar förstås samtidigt med tre eller fyra idéer som kommer utvecklas framöver. Plus mitt fina åtagande i Huddinge. Dessutom några andra projekt.
Sammanhang. Det är fint att vara mitt i dem.