Öppna människor i en öppen stad som vill möta andra

Skärmavbild 2013-01-16 kl. 18.45.59
Började dagen med att kolla in This is Örebro. Blev inspirerad av den transparenta delen av det ambitiösa varumärkesarbete Örebrokompaniet gör om bilden av min stad. Skrev en kort text på Gilla Örebro. Laddade hem appen och provade att skicka upp information. Misslyckades, men taggade några bilder på Instagram. Det funkade.
Jag gillar anslaget. Sättet att jobba på. Det är smart, modigt och väldigt samtida. Jag hade inte gjort särskilt mycket annorlunda om jag fått bestämma utan är imponerad och inspirerad av det här upplägget. Har inget betalt uppdrag i denna process, men deltar i en serie seminarier som deltagare med min kunskap och erfarenhet. Ett sådant seminarium hölls på eftermiddagen och jag höll på att få en inspirationsinfarkt. Många kloka människor och idéer i rummet den här eftermiddagen.
Jag gillar det. Tycker det är kul. Imponeras av många människor. 24 januari arrangeras en öppen workshop under hela dagen. Då får du som vill gå dit och berätta om ditt Örebro. Vad du tycker är viktigt. Det borde många göra.
Det är lite så vi jobbar i Örebro, tycker jag. Det handlar om att få människor att mötas, för när människor möts händer bra saker. Och för mig är det vad Örebro står för. Här drivs utvecklingen av öppna människor i en öppen stad som vill möta andra. Det visar sig allt mer. Jag är glad över att driva mitt företag i den här miljön.
På riktigt.