Ett år och en julhälsning


Vilket år. Mitt första hela kalenderår som egen företagare på heltid går mot sitt slut. Det har varit innehållsrikt, minst sagt. Nya och gamla relationer har lett mig till uppdrag och kunskap som gjort mitt arbete och liv mer innehållsrikt.
Det känns mycket fint att få arbeta med att hjälpa människor att utveckla bra saker. Att få människor att lyssna, mötas och samtala. Jag bidrar i olika utvecklingsprocesser med mitt kunnande kring kommunikation, diskussion och PR. Fortsatt med utvecklingsprojekt och platser i fokus. Delar min tid mellan två platser som växer tack vare att de erbjuder goda möjligheter för oss som lever och verkar på dem. Örebro och Huddinge. Här finns kloka människor, spännande företag och hårt arbetande politiker och tjänstemän. Tillsammans skapar de bra saker.
Och jag är så tacksam för att jag får vara med. Med mina råd, tankar och idéer. Ibland med texter, bilder och budskap. Jag tror mina uppdragsgivare är tacksamma för mitt arbete också.
Ett nytt år börjar snart. Då kommer det hända fler bra saker. Nya saker.
God Jul så länge. Och Gott Nytt år.