Det handlar om färger och människor jag gillar


Jag jobbar allt mindre med foto, layout och sådant. Allt mer av min tid går åt till mer strategiskt arbete. Eller tänkande, skrivande och rådgivning. Men, ett par gånger om året packar jag ned min mobila fotostudio och hjälper fantastiska entreprenören/designern Jenny Boije att fotografera en ny kollektion LipFish-kläder.
Det handlar om färger och människor jag gillar. Ett av de uppdrag jag haft sedan starten och som ger mycket glädje tillbaka. Om ett par dagar ska en ny katalog vara klar. För en kollektion som inte släpps på länge. I fler än tjugo länder. Nu har vi också hjälp av begåvade Henrik Johansson och Molnfabriken i vårt bild- och layoutarbete. Kollektionen är fotograferad med barn i kläderna. Nu ska vi göra klart den där katalogen och börja med produktfotograferingen. Tempot är högt.
Häftigt.