bombat

Libyen. Det handlar om att se till att diktatorn och hans mannar inte kan använda luftrummet. Alltså har fransmannen, britten och amerikanen med hjälp av andra med bomber och granater sett till att diktatorn och hans mannar inte kan göra det. Använda luftrummet alltså. Flygplanen, luftvärnet och det där är helt enkelt förstört.

Då vaknar svensken. Journalister piskar upp någon slags mordisk stämning jag inte förstår. Så nu vill svensken också vara med och bomba lite. Skicka ned några JAS liksom. Vara med på festen. Döda några dumma.

Trots att britten, fransmannen och amerikanen redan konstaterat att uppdraget i stort sett är utfört.

Vad är det jag inte förstår? Varför vill mina landsmän skicka svenska flygplan och svenska piloter? Vad är grejen? Det här är ingen övning. Inget fyrverkeri. Det är riktiga människor som dödar varandra på order av andra människor. Ingen lek.

Ett svar på ”bombat”

  1. Jag kan inte hålla med mer. Var kommer den här krigshetsen ifrån? Exakt vad åstadkommer vi med ännu fler bomber? Det jobbet är liksom lite gjort.

    Tragiskt nog såg jag att det enda riksdagsparti som ville lägga stålarna på flyktinghjälp istället för bombplan var SD. Vad är det som händer?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.