dum och dummare

jag blir trött. det brusar högt. diskussionerna efter det som hände i hörnet Bryggargatan/Drottninggatan igår avlöser varandra. den ena dummare än den andra. jag förstår att människor behöver fundera, prata, avreagera, spekulera… och så där. men jag har svårt att acceptera den oerhört låga nivån. till och med P1 låter idag som sämsta formen av lokalradio. jag börjar tro att min trötthet och uppgivenhet på riktigt handlar om att det blir allt tydligare att väldigt många människor i landet jag bor i faktiskt har nollkoll och nollintresse av det som händer utanför kungarikets gränser.

jag ställer högre krav på kunskap och analys. åtminstone av de som har betalt för att leverera sådana i licensfinansierade medier.

det är mörkt. det är kallt. men framförallt dumt. nationalsången spelas på banjo. playback.