2 svar på ”slutpratat”

  1. Först blev jag upprörd över att du skulle sluta. Sedan förstod jag att du skulle fortsätta fast på annan plats. Då blev jag upprörd över att det eminenta bloggnamnet ”Jag pratar med mig själv” skulle försvinna. Sedan förstod jag att även det skulle vara kvar. Så jag vet inte om jag har något att vara upprörd över mer än eventuellt att jag får ändra rss-adressen.

  2. Först blev jag upprörd över att du skulle sluta. Sedan förstod jag att du skulle fortsätta fast på annan plats. Då blev jag upprörd över att det eminenta bloggnamnet ”Jag pratar med mig själv” skulle försvinna. Sedan förstod jag att även det skulle vara kvar. Så jag vet inte om jag har något att vara upprörd över mer än eventuellt att jag får ändra rss-adressen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.