o som i otäckaste någonsin


Igår kväll såg vi på Eden Lake. Efter tjugo minuter ungefär fick jag tokångest. Gick undan en stund. Sen snabbspolade vi filmen och tittade liksom i smyg. Det var den otäckaste film jag någonsin sett. Helt utan övernaturliga inslag. Bara människor. Sköt in många vansinnigt obehagliga känslor i mig. En effektiv sammanfattning av mycket av det som jag är rädd för i samhället jag lever i. Med ett slut som är poetiskt i sin ondska och uppgivenhet. Och alldeles, alldeles hopplöst.
Se den om du vill må dåligt en stund. Eller kanske vakna till.

4 svar på ”o som i otäckaste någonsin”

  1. Nej, men den verkar mer normalläskig när jag kollar trailers. Eller? Har inga problem med spöken, monster och sånt. Däremot social skräck. När saker jag är rädd för utspelar sig framför mina ögon.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.