Real love 2010

grupp_9015
För en dryg månad sen var det Stockholm Love 2010. Nu är det Real love 2010. Efter fantastiska Almedalsveckan har jag haft en alldeles underbar tid. När barnen är hos sin mormor och morfar i Norrbotten och har det bra med bad, fiske, kusiner och massor av kärlek har Camilla och jag njutit av tropiska kvällar med sköna promenader, bad och utflykter. Och toppat med att vara en del av min bror Bror och Katharinas fantastiska bröllop. Vackraste brudparet, mina syskon, min mamma och min pappa, trevliga tyskar och vänliga människor överallt. En underbar dag och kväll fylld av kärlek.
Jag blev alldeles varm i magen av att sin mina föräldrar prata med varann. På svenska och tyska. Och att de till och med dansade med varann. En finfin ögonblicksbild från en perfekt dag.
Vi följde upp den med att sova tolv hela timmar. Vaknade vid halv två idag, stack ut till Sundby Gård och brunchade, tog en roddtur på Orlången och bara njöt. Nu har vi ätit middag och kvällsmat i form av en glass. Jag läser härliga statusuppdateringar på Facebook. Nära och kära rapporterar från en fantastisk sommar. På Gotland. På västkusten. Vid en sjö. En grill. På en båt. Här och där.
Real love 2010. Och snart blir sommaren ännu bättre. Barnen kommer hem och semestern börjar.
syskon_9269
Mina fantastiska syskon. Och jag.
IMG_0102
Mitt livs kärlek i en roddbåt.
IMG_0103
En lycklig man.