Europa och sånt

Stockholm är en ganska mätt, trygg, förmögen och åldrande stad som har sina bästa år bakom sig. Stockholm ligger i Europa. En ganska mätt, trygg, förmögen och åldrande kontinent med sina bästa år bakom sig. Här bor jag. En ganska frustrerad man som inte känner sig det minsta mätt, trygg, förmögen eller åldrande. Upp till hårfästet trött på en mentalitet där samhällsbyggandet mer handlar om att sola sig i historien än att våga ta steg framåt. Där vägen framåt kantas av antibeslut. Där politik och diskussion handlar om vad vi INTE vill. Iställer för vad vi vill.
Världen förändras. Nu åker jag till Långsjön och kollar om det är några grodor ute. Idag dök det upp en lägenhet i Stuvsta på marknaden. Som har en bra planlösning.

2 svar på ”Europa och sånt”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.