Lördag i staden

IMG_1943
När Camilla och Hanna skulle träffa kompisar från diabeteslägret i Turkiet tänkte jag passa på att göra något jag alltid vill, men aldrig gör. Så jag tog Ella i handen och gick till Kulturhuset. Planen var Rum för barn och fika. Det visade sig vara tokfullt på Rum för barn och de olika fikaplatserna, så det blev Tokyo Stories i blixtsnabbt tempo och sen en resa till Dieselverkstaden i Nacka istället. Där blev det gofika. Sen kryssade vi runt lite och kikade på ouppnåeliga bostäder.
Om jag nånsin når någon av de där ouppnåeliga bostäderna ska jag hänga på Kulturhuset mycket oftare.

2 svar på ”Lördag i staden”

  1. Kulturhuset är grymt, har tagit med Lo på diverse utställningar som hon gillat! Men Rum för barn är nästan alltid tjockfullt.

  2. Kulturhuset är grymt, har tagit med Lo på diverse utställningar som hon gillat! Men Rum för barn är nästan alltid tjockfullt.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.