Flyt

IMG_1664-pola
Sen jag bytte inställning till vintern har jag flyt. Vid lunch idag fick jag sitta tjugo minuter och vänta på Stadions tunnelbanestation eftersom röda linjen inte funkade på grund av snön. Skitbra grej. Mysig att sitta på stationen och vänta tillsammans med kanske hundra andra. Sen när jag kom tillbaka till studion hade snöröjaren plogat in min bil lite lätt. Jag gillar tanken att ha en brun vall som bäddar in bilen. Känns både tryggt och bra. Dessutom är det kul att kliva in från passagerarsidan.
Jag är en lycklig man. Hoppas på mer snö. Och gärna lite kallare. Skulle det dessutom friska i lite med vinden vore det toppen.
Hoppas den här vintern aldrig tar slut. Nu när vi har det så mysigt.

4 svar på ”Flyt”

  1. Tänk vad mycket roligare det är att läsa dina kommentarer nu när du har ändrat inställning! Log och kände igen mig när jag läste! Jag hoppas att vädret håller vad SMHI lovar, nämligen 30-40 cm härlig snö till under natten, finns plats för mer här på gården!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.