En plats att fly till

Jag behöver en plats att kunna fly till. Ett ställe där jag kan vara ifred. Titta ut över havet. Vila ut. Jag letar på olika ställen. Efter ett rum eller två. Och pengar att finansiera dem med. På den här platsen tänker jag vara med mig själv. Kanske ibland med henne jag älskar. Eller hela familjen. Ett litet avskalat krypin där vi kan vänsterprassla med oss själva. Utan massa vardagstjafs och skräp. En fast flyktväg. Ett rum och kök, typ.
Ett par dagars intensiv medelålderskris. En obalanserad dans på gränsen börjar ta slut. Nu letar vi lägenheter. På olika ställen och av olika anledningar.
Men ändå av samma på något sätt.

2 svar på ”En plats att fly till”

  1. Du behöver inte fly, bara skapa mer plats för dig själv. Ska jag också titta efter en etta med kök? det är billigare här. Du kanske behöver ett krypin i Sverige och ett här!
    Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.