Ur askan i elden och tillbaka

Jag har varit i Halmstad och spelat bas, träffat gamla vänner och nya och skrattat hejdlöst då och då. Nu ska jag försöka hitta en lösning på problemet med min bil som havererat och står död i Flemingsberg. Antingen som en följd av den tidigare olyckan i Uppsala, eller som en följd av ett helt nytt fel. Har hur som helst två försäkringsärenden på gång. Känns sådär, med tanke på att min erfarenhet av försäkringsbolag är allt annat än god.
Nåväl. Bärgning eller bogsering av bilen till verkstad ska fixas. Hyrbil har hämtats.
Nu ska jag raka mig och duscha. Det är ju trots allt måndag imorgon. I huvudet går jag igenom basgångar till några svängiga låtar. Funderar också lite över klokheter som dryftats på E4 mellan Halmstad och Södertälje.
Goda vänner är värda guld. Världsliga ting, som bilar, är det inte.