Fuck The World

OK, nu är klimatmötet i Köpenhamn, COP15 avklarat. Och slutdeklarationen kan väl sammanfattas så här: FUCK THE WORLD. Eller rättare sagt Fuck the people of the world.
Än en gång visar det sig att kortsiktig vinst vinner när det verkligen gäller. Tack, Reinfeldt, Obama och Merkel. Tillsammans med resten av världens ledare har ni fått mig att förstå att det liksom inte är någon idé att hoppas. Hållbarhetsfrågan är bara retorik. Inget annat.
Illusioner är inget annat än illusioner. Jag lägger ned mina nu.

2 svar på ”Fuck The World”

  1. Känns som ”Varför ska jag om inte du ska?”. Oansvarigt beteende och helt väntat. Att få människor att ändra livsstil kommer att vara svårt och det är vad som behövs tror jag. Skulle vilja se den politiker som säger att vi behöver skruva ned våra konsumtionsmönster för att överleva i harmoni med naturen. Den blir aldrig vald av majoriteten. Sanningen är ju den att naturen inte behöver oss men vi behöver naturen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.