Om jag bara kunde…

Om jag bara kunde… så skulle jag se till att Ella började äta igen och återhämtade sig snabbare. Så skulle jag se till att hon som jag ser varje dag på jobbet inte hade blivit påkörd av en bil förra veckan. Så skulle jag se till att hon som jag inte ser så ofta men som jag tycker så jäkla mycket om och som lades under kirurgens kniv idag blir bra direkt efter. Så skulle jag se till att kollegorna jag var med och avtackade idag inte försvann från min vardag.
Men, jag kan inte. Så jag känner mig som ett litet barn som bara vill lägga sig på golvet och sparka, slå och skrika.

Ett svar på ”Om jag bara kunde…”

  1. Du är inte Gud, bara människa i en ibland taskig värld. Men du gör mycket gott genom att tänka paa dina medmänniskor som du gör

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.