365bilder.se växer

Idag har tusen personer tittat på bilden av mitt bälte. Totalt har Sonias och mina bilder visats 133.000 gånger under året. Vår Facebook-grupp har 134 medlemmar. Jag är väldigt glad och stolt över detta. Det är inga enorma siffror generellt sätt, men att så många bryr sig om det vi gör känns fantastiskt.
Och vi växer. Från och med årsskiftet blir skickliga bildmakaren Alex Thiery en del av vårt samarbete. Bland annat kommer vi göra en högklassig print eller Digigraphie av varje publicerad bild. En förstoring. Men bara en enda. Ett unikt konstverk. Signerat och numrerat. Dessa kommer gå att köpa och kommer också ställas ut i olika sammanhang.
Vi har också andra saker på gång. Närmast kommer vi tillsammans fotografera på ett event i Winterviken första advent. Då kan du få en eller flera vansinnigt bra bilder att ge bort i julklapp. Porträtt enligt 365bilder.se.
Det här är en oerhört trevlig fritidssysselsättning.