En tisdag

idag1
Morgonen är kall och vi lyckas överdosera Ellas insulin. Hon får extra god frukost på grund av detta och vi blir bara lite försenade.
idag2
Mitt på dagen när jag går ut för att röka inser jag att det stora fimpbehållaren/askkoppen som funnits på framsidan av huset där jag jobbar är borttagen. Nu ska rökarna bort från framsidan. Går runt huset och bak till skämssidan där en personalaskkopp fortfarande finns bland bilar och betong.
idag3
Andra gången jag går bakom huset känner jag mig kriminell. Som om jag håller på med något ljusskyggt.
idag4
Sen hämtar jag Ella och vi åker hem för att plantera fyra frön hon hittat på dagis. Frön som mest ser ut som opoppade popcorn i mina ögon. Men, vi planterar dem med kärlek i rabatten och vattnar.
Om det händer något mer idag ser jag det bara som bonus.

Ett svar på ”En tisdag”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.