Står upp för Anna Anka

Jag vet inte vilka som är dummast i huvudet. Anna Anka och de andra Hollywoodfruarna eller alla skitfina människor som nu koketterar med sitt eget intellekt genom att såga Ankan och de andra puckona jäms med fötterna. Att bekämpa dumhet med dumhet, dryghet med dryghet och intolerans med intolerans går inte. Så alla ni som säger att Ankan är korkad, vad gör det er? Ni som dömer en annan människa. Skrattar åt hennes val. För att berättiga era egna.
Ni slår in en dörr som inte ens finns. Faktum är att det inte ens finns en vägg som den dörren kan sitta i. Lägg ned. Det enda bra med den här diskussionen är att jag lärt mig att det faktiskt finns en människa som har det utomjordiskt coola namnet Anna Anka.
Världsklass.

3 svar på ”Står upp för Anna Anka”

  1. Jag har lite svårt att tolerera någon som – via PR-konsult eller ej – förordar att kvinnor skulle må bäst av att vara outbildade, och att vi istället borde gå på rikemansjakt för att sedan bli omhändertagna av dessa män. När jag läser sådant vill jag protestera. Då möter jag intolerans med intolerans.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.