Mångfald sprider enfald

Utbudet av kanaler, flöden och möjligheter att lära sig sig nya saker har aldrig varit större. Kommunikation mellan människor finns överallt, hela tiden och på vilket sätt du vill. Oavsett om du vill eller inte.
Samtidigt har innehållet, budskapet – det som delas, aldrig varit enfaldigare.
I det här sammanhanget jobbar jag. Och tänker jobba mer. Det är dags att döda masskommunikationen. Den fega, sönderkompromissade och behagande flod av intetsägande budskap som inte ska sticka ut. Människor är ingen massa. Det är dags att våga vara personlig.

2 svar på ”Mångfald sprider enfald”

  1. För stunden här. Eller på de andra projekt jag kör vid sidan av som hittas på ”Läsbart”. Men förhoppningsvis snart i andra sammanhang. Måste tänka lite mer på min affärsutveckling bara…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.