Lördag efter löning i Huddinge C

hctopp
Familjen Welander tog sig till Huddinge C idag. Tandläkaren kollade Ellas tänder, Hanna behövde nya skor till innebandyn, vi köpte gitarrsträngar eftersom Hanna spelar gitarr i skolan och gick runt och trängdes med andra människor. Eftersom det är lönehelg och den traditionella Huddinge IK-dagen var Huddinge C fyllt av allehanda aktiviteter. En åsna, två pojkband (Sten & Stanley och EMD), glassutdelande nallar i vuxenstorlek och en lukt av popcorn.
Ungefär så här såg det ut.

hc1
Sten och hans brorsa Ebbe. Stanley var inte med.

hc2
Lågkonjunktur. Huddinge C 2009.

hc3
Glass till barnen.

hc4
HW ska visa hur freebandy går till.

hc5
Ungefär så här gör man.

hc6
Och så här.

hc7
Dagens lunch. Korv med bröd.

hc8
EMD sjunger singback. Publiken skriker på riktigt.