iTunes strömmar?

För en stund klär jag mig i analytikermössan och ställer frågan: Att Apple godkänner Spotify till iPhone, är inte det en ganska stark indikator på att Steve Jobs kommer presentera en uppgradering av iTunes 9 september? En uppgradering som innebär att även iTunes börjar strömma allt sitt innehåll till en fast månadsavgift.
Jag har svårt att se att Apple skulle godkänt Spotify om företaget hade minsta rädsla för att förlora intäkter på sin musikförsäljning. Därför tror jag att vi får se strömmande iTunes från 9 september. Och då är det frågan hur intressant Spotify kommer kännas.
Så jag låter mig själv lite naivt hoppas på att iTunes presenterar en sådan lösning. Som också innehåller film och teveserier för oss som fortfarande inte fått tillgång till detta. Alternativt presenterar Apple bara ett gäng uppgraderade iPods. Vilket känns lite fattigt i så fall.

Ett svar på ”iTunes strömmar?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.