Champions League är lottat

OK, lite extra krydda blir det förstås att Barcelona möter Inter redan i gruppspelet, men bägge bör ta sig vidare från gruppen som för övrigt innehåller vitryska Dynamo Kiev och ryska Rubin Kazan. I övrigt tror jag de första- och andraseedade lagen ska ta sig igenom gruppspelet ganska säkert. Höjer en liten varningsflagg för att de kan vara de tyska lagens år i gruppspelet. Bayern München har en del heder att ta tillbaka och om Frank Ribéry spelar som tidigare kan de gå bättre än förra året. Wolfsburg, som vann Bundesliga förra året, kan överraska i sin grupp och Stuttgart är inget dåligt lag.
I slutändan lär det dock vara de engelska lagen, Barcelona och Milanolagen det står mellan. Kanske är det Liverpool som ställs mot Barcelona i finalen som spelas 22 maj på Santiago Bernabéu i Madrid. Men, det vore förstås helgrymt om det blev tidernas El Clásico. Där Real Madrid tar emot Barcelona.
Vi lär få se.