Boktips: Hej, mitt namn var Elton Persson

Har legat länge på nätterna och läst Martin Svenssons roman ”Hej, mitt namn var Elton Persson” de två senaste dygnen. Roman, eller kanske självbiografi. Vad vet jag? Men saken är den att jag berördes av hans berättelse. Inte minst för att jag kände igen mig lite för mycket i de mörka känslor han beskriver.
Martin Svensson är en ganska avskydd person. Slentrianmässigt sågas allt han gör. Jag vill då passa på att utmana den som är skeptisk att läsa den här boken. Lyssna gärna på Nina Rochelle samtidigt så blir bilden ännu tydligare. Det här är en kille som har saker att säga. Som varit med om en hel del. Samtidigt är det en klockren skildring av låtsaslivet som många av människorna i min stad lever. Lite lätt ångestskapande.
En väldigt bra bok för sömnlösa småtimmar.

4 svar på ”Boktips: Hej, mitt namn var Elton Persson”

  1. killen är ju från samma stad som jag och har ibland figurerat på samma ställen som jag. bl a spelar en av mina vänners systers pojkvän i Nina Rochelle. en jag-mötte-Lassie-förklaring helt i onödan kan tyckas. men grejen är att jag har skytt hans böcker. nu ska jag tänka om! tack vare dig. så tack för tips!

  2. killen är ju från samma stad som jag och har ibland figurerat på samma ställen som jag. bl a spelar en av mina vänners systers pojkvän i Nina Rochelle. en jag-mötte-Lassie-förklaring helt i onödan kan tyckas. men grejen är att jag har skytt hans böcker. nu ska jag tänka om! tack vare dig. så tack för tips!

  3. I mina ögon är killen underskattad. Han säger åtminstone mig en jäkla massa.

  4. I mina ögon är killen underskattad. Han säger åtminstone mig en jäkla massa.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.