Zaida till Bryssel

img_0717
Nu har jag gjort mitt bidrag för att skicka en bra representant till EU-parlamentet. Jag tror på Zaida Catalán. Varför? Jo, hon står värderingar som ligger väldigt nära mina egna i de frågor som jag tycker det är viktigast att få fart på i Europa. Det handlar om hållbar utveckling, jämställdhet, jämlikhet och konstruktiv samverkan över gamla mögliga nationsgränser. Hon är ung, internationell och har gedigen kompetens. En bra kandidat helt enkelt.
Jag kunde även ha lagt min röst på Piratpartiet, men har inte hittat någon kandidat jag känner förtroende för. Dessutom vill jag inte gärna skicka en kandidat som är beredd att acceptera nästan vad som helst i frågor som inte rör deras egna så länge han eller hon får gehör för sina profilfrågor. Det vore liksom en aning kontraproduktivt om Piratpartiet får igenom sina integritetsfrågor, men genom att stödja något annat knas som kan hämma Europas hållbara utveckling.
Zaida Catalán är en person som står för det jag vill se mer av. Men, hon behöver en rätt stor mängd kryss för att bli vald.

Ett svar på ”Zaida till Bryssel”

  1. Kanske det kan bli Zaida ändå nu när 1 nytt mandat finns, vi får hålla tummarna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.