The Local: Mina nya nyheter


Jag vill gärna tipsa om The Local. En nyhetskanal om Sverige och det som händer här. Skapad av människor med olika bakgrund och nationalitet. Skriven på engelska. För människor som av någon anledning vill veta vad som händer i Sverige. Den har i stort sett ersatt allt mitt andra svenska nyhetsintag. Här finns nämlingen en balans som saknas i våra traditionella massmedier.
The Local. Avspänd läsning. Dessutom med ganska sköna profilprodukter.

2 svar på ”The Local: Mina nya nyheter”

  1. Grundaren är en skön lirare som jag träffat via jobbet ett antal gånger. Onekligen ett trevligt mediealternativ som jag hoppas det går bra för, trots lågkonjunktur. De driver även en tysk sajt med samma koncept. Tyska nyheter på engelska. Så kan du hänga med vad som händer i morsans hemland.

  2. Grundaren är en skön lirare som jag träffat via jobbet ett antal gånger. Onekligen ett trevligt mediealternativ som jag hoppas det går bra för, trots lågkonjunktur. De driver även en tysk sajt med samma koncept. Tyska nyheter på engelska. Så kan du hänga med vad som händer i morsans hemland.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.