Koenigsegg + SAAB = Think ?

Det känns som att alla så kallade experter som just nu spekulerar sönder sig i framtiden för SAAB missar en sak. Rykten har gjort gällande att Think och andra aktörer i elbilstankar varit intresserade av produktionskapaciteten i Trollhättan. Jag tänker därför så här: I den bästa av världar är Eker Group/Koenigsegg också intresserade av Think, slår två flugor i en smäll och skapar en hållbar framtid för bilproduktion i Trollhättan. Ett äktenskap där svensk bilbyggartradition och norskt nytänkande skapar nya och smartare produkter, ivrigt katalyserade av hjärnorna bakom sportbilsprojektet alla experter dömde ut från början.
Den tanken tilltalar mig.

Ett svar på ”Koenigsegg + SAAB = Think ?”

  1. Elbil är ju det hetaste av heta, nu när gmla biljättar som GM ligger på fallrepet och de nya uppstickarna är kinesiska bolag vars främsta prio är att minska på oljeberoendet. Se där så det kan gå när kapitalismen smäller på.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.