Sammanfattning, söndag vecka 20

beach
Tony Gustavsson har kvar sitt jobb, ett tag till. Hammarbys knappa seger mot Malmö på Söderstadion idag. Men, det känns som att dagens resultat knappast innebar någon vändning, snarare en stor portion tur.
Ett annat lag utanför de klarast lysande sökarljusen är Holstein Kiel som ångar på mot segern i Regionalliga Nord. Med tre matcher kvar leder laget, men Halle ligger på samma poäng. Vi snackar ungefär fyra divisioner under Bundesliga.
Mat ska ätas under bar himmel. Den här helgen har vi klarat av premiärerna av såväl frukost, som lunch och middag på altanen. Liiite väl kyligt, men det känns ändå som att endast regn kan stoppa mig från att äta ute nu.
Jag saknar vatten. Hela mitt liv har jag bott vid vatten, men utan att nå det. Örebro, ligger vid Hjälmarens västra ände, men hade så länge som jag bodde där skilt sig från sjön genom att lägga ett skjutfält och stora industriområden vid stranden. Här i södra Stockholm har vi en halvtimme till skärgården, men här är vattnet aldrig öppet. Jag behöver riktigt, öppet vatten. De platser som fått mig att må bäst, även om jag bara besökt dem tillfälligt har alla haft detta. Från Visby till grekiska öar via västkusten och Kiel. Jag saknar vatten.
Just nu dör ett barn i Greys Anatomy. Hanna och Camilla tittar på ett inspelat avsnitt och det är så sorgligt även i ögonvrån att jag inte kan skriva ett ord till.