Konstig grej

Det här är en aning absurt. För ett år sedan köpte jag ett par vansinnigt snygga jeans. Lite old school rockabillykaraktär. Men jag kan inte ha dom. Idag provade jag för första gången på väldigt länge. Symptomen dök upp igen, precis som förr. Och de är konstiga.
De pajar min mage. Lagom till lunch mår jag pyton. Magen är sur som en syratank. Totalt trasig. Som om laktosmagen flyter ihop med stressmagen och partar loss. Det gör ont och framkallar gräsliga reaktioner.
Hur fan kan ett par jeans framkalla detta? Jag skojar inte. OK om jag fick en allergisk reaktion och det började klia på benen eller the big ass, men hur kan ett par jeans döda min mage inifrån? Har googlat i omgångar och letat efter farliga ämnen som kan finnas i jeanstyg utan framgång.
Jag fattar ingenting.

6 svar på ”Konstig grej”

 1. Jag gissar att jeansen framkallar nån slag psykologisk reaktion, som sen leder till magsymtomen.
  Varför tycker du just så bra om dessa jeans? Vad står de för? Fundera! det är i alla fall ingen direkt reaktion på jeanstyget.

 2. Den diagnosen för enkel. Det är bara ett par sköna jeans. Som framkallar den här reaktionen oavsett allmäntillstånd.

 3. Varför ska du alltid ha komplicerade diagnoser? Oftast är det ” enkelt”.

 4. Psykosomatiskt…
  Ditt undermedvetna är egentligen emot allt vad rockabilly står för och sålunda skapar det en överaktivitet i det autonoma nervsystemet. Denna överaktivitet resulterar i histologisk-anatomiska patologiska förändringar som framkallar de symptom du nämner…
  Vad gör jag nu då?
  Det handlar naturligtvis nu om att få tillgång till det undermedvetna och ta ett snack med det.
  Jag föreslår SEX-stegs-modellen
  Steg 1. luta dig tillbaka och sätt på en Ducktails skiva typ, http://www.youtube.com/watch?v=IA2SVY5WfkE
  Steg 2. odla fram ett par schyssta kakor
  Steg 3. skriv en essä om den svenska rockabillykungen eddie meduza och hans politiska ställningstagande
  Steg 4. jämför nu ditt manifest med Eddie’s…
  Steg 5. tänk att rockbilly kan oxå vara en bra gabardinkostym från Finland
  Steg 6. ta nu et snack med ditt undermedvetna
  och nu frisk!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.