Inspirerad

Häromdagen tror jag att jag gjorde mig av med en hel massa ångest genom att berätta för Camilla vad jag känner för vårt liv. Vad som inte funkar för mig. Vad jag känner måste förändras. Camilla berättade samma saker från sin sida. Nu känner jag mig mer positiv igen. Nuläget är identifierat. Jag tar faktiskt åt mig lite energi. Inte minst av superkreativa designern och entreprenören Jenny som kom förbi med familjen i dag. Vi tog lite produktbilder på hennes barnkläder och pratade lite.
Hon ställde frågor om idéer jag haft för ett par år sedan men glömt bort. Eller lagt ned. Och väckte med de frågorna lite nygamla tankar i mitt huvud.
När jag lärde känna Jenny var hon i samma sits som jag. Med ett fast arbete som födkrok och egen verksamhet vid sidan. Idag säljs hennes produkter i 14 länder och hon ska göra sina första anställningar.

Ett svar på ”Inspirerad”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.