Coop tar i med hårdhandskarna

Bloggande kan förändra världen. Läs det här inlägget på Konsumbloggen och fundera över om det kommer kännas bra att handla hos kooperativet i fortsättningen. Det är bara att konstatera än en gång att krisen är djup och monumental. Det känns som att mitt land är överfyllt av efterblivna ledare som inte har en aning om hur världen fungerar. Och i brist på insikt agerar huvudlöst.
Det ska bli spännande att se hur Coops ledning reagerar. För detta kommer bli en nyhet inom kort.
Själv ska jag gå och göra middag till Ella och mig. Hon får pannkakor från igår. Själv äter jag en fryspizza. Inköpt på Coop. Kanske tar jag en funderare över maten om det är dags att lämna Coop. Om bloggarens inlägg stämmer och det är så här Coop tänker jobba framöver kan jag lika gärna handla på Lidl. Vilket jag inte vill.
Sköna bruna Coop.