Osterfest!

paskett
Idag har vi firat påsk. Och som vi har gjort det. Först frukost hemma hos mamma. Sen letade Hanna påskägg hemma hos Carmen, Hollie och Lasse. Där delade vi också ut små påskpresenter till varandra. Jag gav bort två sköna bilder jag tog häromdagen. Det borde jag göra oftare.
Heute haben wir Ostern gefeiert. Das war toll. Erste Frühstück zu Hause mit Mama. Dann sucht Hanna Ostereier in garten von Carmen, Hollie und Lasse. Wo wir auch die gemeinsamen kleinen Oster-Geschenke für jeden anderen vergeben habend. Ich habe  zwei schöne Bilder verschenkt. Das solte ich öfter machen.
Sen for vi och träffade Carmens och Hollies släkt och njöt av en fantastisk påskfest. Sköna människor, skönt väder och vansinnigt god mat. Jag och Hanna känner oss väldigt välkomnade här.
Dan haben wir Carmen und Hollies ganze familie getroffen und has einen schönes osterfest genossen. Schöne Menschen, schönes Wetter und wahnsinnig gutes Essen. Hanna und ich fühlen unas hier sehr willkommen.
Det var en väldigt glad påsk.
Es war eine sehr frohe Ostern.