Derby vs. jobb

OK, jag måste jobba ikväll. Ligger efter med grejer. Samtidigt är det derby ikväll. Hammarby mot Djurgården. Två lag som inlett säsongen rätt dåligt. Det vill jag inte missa. Dilemma? Ja. Plus att jag måste övertyga resten av familjen att fotboll är grejen på teven ikväll.
Å andra sidan lär det vara låga odds på att idioter på läktaren kommer fördröja matchen minst en gång, och då blir tiden framför teven för lång.

2 svar på ”Derby vs. jobb”

  1. Precis. Idioterna och deras syn på derbyn är en av orsakerna till att jag inte hört av mig och försökt mig på en tvångsinbjudan för att kolla på fopoll. Det och sjuka barn och allmänt flyttkaos. Och bajens usla spel.
    Det var en väldans massa undanflykter här ser jag.

  2. Jag kör på Radiosporten samtidigt som jag jobbar. När du kommit ut ur flyttkartongerna och jag kommit ur min formsvacka, då blir det åka av!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.