300 eMil


Igår fick jag ett kuvert från Adrian Recordings. Det innehöll en DVD med dokumentärfilmen 300 eMil som handlar om Emil Jensens cykelturné runt Sverige för två somrar sedan. Dessutom en bonus CD med några låtar, samt några låtar filmade på Södra Teatern i Stockholm för en tid sedan. Jag blev väldigt glad. Filmen är 29 minuter lång och finfin. Jag kom på att det är förbannat synd att ingen av de som är kvar i redaktionen för dagensskiva.com har lust att skriva om Emil. Ingen recension på senaste skivan och det lär nog inte bli någon på den här grejen heller.
Om du inte redan förstått varför Emil är en av de mest angelägna artisterna i Sverige just nu får du låna filmen av mig. Hör av dig bara. Eller så köper du den. 129 spänn kostar den. Vilket är ungefär gratis.
Emils hemsida är oerhört läsvärd
Saker jag skrivit om Emil på dagensskiva.com