Mamma flyttar hem

Om två veckor flyttar mamma hem. Efter fyrtio år i Sverige har min mamma bestämt sig för att det är dags att bosätta sig i norra Tyskland igen. I ett par veckor har hon på rekordtid fattat beslutet, sålt sin lägenhet, skaffat en ny lägenhet i Suchsdorf/Kiel och anlitat flyttfirma. 28 mars går flyttlasset. Jag tror min mamma är ganska tillfreds med åren i Sverige.
Jag tycker det är lite tråkigt. Vi kommer inte kunna ses lika ofta. Men mest av allt tycker jag att det är härligt att det ger henne så många nya möjligheter. Mig också. Och mina barn. Livet är för kort för att frysas in på en plats.

Ett svar på ”Mamma flyttar hem”

  1. Tack för dessa ord, min alskade son. Jag ser också många mäjligheter för oss alla. Men det är lite jobbigt att packa lådor igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.