Två kloka små flickor

img_0649
När jag sitter och väntar på att Ella och hennes bästis ska klä på sig så att vi kan lämna dagis och åka hem njuter av den oerhörda mängd av spännande intryck de delar med varandra och mig. Här är tre guldkorn jag måste dela med mig av:
1. Ella om husdjuren i min brors hushåll i östernärke:

De har fem katter, fyra matsvin, tre älgar och har haft två hunder, men det har dom inte längre.

2. Ella om var min bror bor egentligen:

Det är jättelångt till över bron där dom bor.

3. Bästisen om vem som är på hennes ryggsäck:

Det är tant Trosa!

På första punkten menar nog Ella marsvin. Jag är inte riktigt klar över det där med älgarna, men det reder sig nog. Sen har hon rätt att i det är ganska långt till ÖREBRO där de bor. Slutligen är jag övertygad om att det är TÖRNROSA och inte tant Trosa som är på den rosa ryggan.
De här två kloka tjejerna är sköna att lyssna på, och nu ska jag försöka laga mat till dem.

2 svar på ”Två kloka små flickor”

  1. Ha ha ha… Ella denna fantastiska lilla tjej! Älgarna undrar jag också var hon såg, men det är klart – en annan flicka på besök har berättat att hon såg små tomtar i drängstugan, så varför inte älgar!
    Var kanon att ha er här! Hoppas ni kommer igen inom den närmaste 3 års perioden!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.