Resultatservice

I Europamästerskapen i varsel tog svenska Karolinska universitetssjukhuset idag ett intressant kliv upp i fältet genom att meddela att man tänker göra sig av med 600 + 300 människor. Blir spännande att se hur andra sjukhus svarar på detta lilla ryck. Ett formbesked från svenskarna, som också ligger bra till när det gäller varsel i telekom- och fordonsbranscherna. Det lilla landet i norr visar att man kan göra sig av med anställda på samma energiska sätt som större nationer.
VM i dumhet fortsätter i Gaza. Israel har ett ganska fast grepp om titeln just nu, men Hamas har inte gett upp hoppet om att kunna trötta ut den starke motståndaren. Denna maratonmatch lär fortsätta även om det finns tendenser hos bägge lag att begära time-out. Det kan gå till sudden.
Lite i skymundan av dessa stora mästerskap pågår SM i feghet. Startfältet är fortfarande intakt. Än så länge pågår ett ganska ängsligt sökande efter positioner i loppet om vilket företag som lyckas vara fegast under lågkonjunkturen. Den som satsar minst vinner.